Regressions Terapi

Følelsesforløsende Regressions Terapi.

Denne Terapi, som bliver kaldt: Følelseforløsende Regressions Terapi – kan hjælpe dig med at give et kærlig skub i dit liv. Det kan evt. have noget med din nuværende livssituation at gøre. F.eks. Svære følelser i forhold til familie relationer, partner, job, angst eller andre ting der kan fylde i dit liv. Terapien giver dig en forståelse og forløsning, med de udfordringer du går med i daglig dagen. 

Terapien foregår i trygge rammer, hvor jeg vil guide og hjælpe dig tilbage til tidligere oplevelser i dette, eller et tidligere liv.  Du vil få muligheden af forståelse og indsigt i, hvad der kan hjælpe dig fremadrettet i dit liv.  

Hvordan foregår en terapi?

Sessionen starter med en samtale mellem dig og mig, hvor vi sporer os ind på, hvad der fylder mest i din hverdag lige nu. Hvad der kan fastlåse dig, i mønstrer, handlinger eller få en dybere forståelse omkring dig selv, din familie, din partner osv. Jeg tilbyder forskellige terapier, så efter vores samtale – er jeg mere bevidst om hvilken terapi, der kan gavne dig og hvad der giver mest mening. 

Derefter, foregår selve terapien på briksen - selve terapidelen vil vare ca. 1,5-2 timer. Under seancen har vi en samtale, hvor du modtager healing fra mig. Healingen får dig til at slappe af, som gør at det bliver trygt og rart. Du har noget over øjnene, så du kan holde fokus i din egen terapi.  

Ud fra hvilken terapi vi har valgt, kan den enten tage dig til situationer i dette liv, tidligere liv eller fostertilstand. 

Jeg vil anbefale at man starter med Foster Terapien, da den er god at starte med. Det hele starter inden i Mors mave og frem til man ca. er 7-10 år gammel. I denne tid påfører vi os meget mere ansvar end vi egentlig burde, det er her vi opbygger vores selvværd og selvtillid. ”Er jeg god nok"? "Er jeg værd at elske"? osv. Denne terapi form, får vi mere selvindsigt og mere forståelse over vores familie relationer, vores kærlighed til dem, men også til os selv.  

Terapi om dette eller tidligere liv, vil vi finde frem til et konkret spørgsmål, som vi har fundet i den indledende samtale.  Du vil blive bragt "tilbage" i trygge omgivelser via guiden fra mig. Din sjæl og krop, glemmer ikke de dybe integreret følelser. Via samtale og healing, vil du komme ”tilbage” og se/opleve, hvad der ligger til grund for, at du muligvis ”fastlåser” dig selv i givne situationer.  Du vil i selve terapien få indsigter, der kan mærkes ret hurtigt. 

Indenfor 3 uger efter din terapi, er der mulighed for en op følgende telefonsamtale. Her er der mulighed for at stille spørgsmål til terapien.  Din krop og sind vil stadig arbejde på terapien 2 uger efter. Her kan der komme flere forløsninger og dybere indsigt til dine situationer i hverdagen. 

Har du brug for at gå dybere i en op følgende terapi, kan det tidligst ske efter 3 uger. For nogle er én terapi nok, andre kan have brug for 1-2 sessioner mere over et par måneder, for at opnå det bedst mulige resultat.

 Varigheden er ca. 3 timer 

Ydelser

Åbningstider

Mandag: 8.30 - 15.00
Tirsdag: 07.30 - 15.30
Onsdag: 11.00 - 16.00
Torsdag: 10.30 - 16.00
Fredag: 8.30 - 15.00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram