Massage

Massage er perfekt til dig, der trænger til at få løsnet dine muskler op. Massagen stimulerer kredsløbet, og dermed også blodforsyning til hudens celler dvs. næring til hudens celler. Derudover fjerner massagen ophobede affaldsstoffer og giver kroppen en naturlig udrensning, hvilket skaber bedre balance i muskulaturen og giver generelt bedre velvære.

Nogle af symptomerne skyldes skader og overbelastninger, andre er simpelthen kroppens svage punkter, hvor vi først mærker det, når vi har for travlt eller kommer til at gøre noget forkert. Har man først spændte muskler og ikke reagerer på det, kan det ofte med en ond cirkel.

Det er svært at slappe af, når det gør ondt, og musklerne har brug for blodgennemstrømning for at give slip, men denne er netop blokeret af spændingerne… Det er ikke bare alderen, selvom den meget ofte får skylden, men unge kan også have muskelspændingsproblemer og – skader. Ældre kan som regel sagtens få det bedre, hvis de gør noget ved det.

Her gavner massage:

  • Det modvirker stress
  • Det løsner muskelspændinger
  • Det fremmer immunforsvarets effekt
  • Det kan sænke blodtrykket
  • Det lindrer smerter
  • Det stimulerer blodcirkulationen

Derudover hjælper massagen os til at blive mere opmærksomme på vores kroppe og kropsholdning.

Det er videnskabeligt dokumenteret, at berøring udløser en mængde af kroppens velvære-hormoner (f.eks. endorfiner, oxytocin osv.) som derefter virker i kroppen mange dage efter behandlingen.

Behovet for massage kan reducereres betydeligt hvis vi passer bedre på os selv; både når vi er på arbejde og måske har dårlige arbejdsstillinger, eller når vi motionerer og måske tager for hårdt fat.

Jeg tager specielt sigte på en effektiv og ansvarlig behandling af de muskulære problemer. Efter massagen vil du føle dig mere tilstede i din krop og have en naturlig og afslappet velvære, fordi massagen har en positiv virkning på din krops hormon – og nervesystem.

Ydelser

Åbningstider

Mandag: 8.30 - 15.00
Tirsdag: 07.30 - 15.30
Onsdag: 11.00 - 16.00
Torsdag: 10.30 - 16.00
Fredag: 8.30 - 15.00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram