Om mig

Maria Hansen

Mit navn er Maria Hansen, jeg er født i 1979. Jeg bor i Regstrup med min mand og 2 børn.

Efter Folkeskole og 2 år på Handelsskolen i Holbæk tog jeg chancen som 18 årig, og søgte ind i Flyvevåbnet i 1998. Her fik jeg min uddannelse som engros – og logistik assistent. Jeg har været ansat på Flyvestation Værløse, Flyvestation Skalstrup, Flådestation Korsør (Noret) og Frømandskorpset. Alle disse arbejdspladser har budt mig på nogle spændende år indenfor logistikken. Jeg fik også muligheden for at komme en tur til Afghanistan, hvor jeg var udsendt i 2002. Min sidste arbejdsplads indenfor forsvaret blev i Frømandskorpset, og det var spændende at være med på sidelinjen og følge de danske elitesoldater. Jeg har haft 18 år i det danske forsvar, og de år har givet mig en masse oplevelser for krop og sjæl. Jeg har fået lært om disciplin, kammeratskab, dét at holde sammen, troen på mig selv, fysisk – men også mentalt.

For helt ung fik jeg blod på tanden for træning. Én dag så jeg en udsendelse i fjernsynet om Miss Fitness, som jeg syntes kunne være sjovt og spændende selv at prøve, både de fysiske og ikke mindst de mentale udfordringer. Så jeg tog springet og stillede op til Miss Fitness 2005, 2006 og DM i Fitness 2008. Det var den vildeste fysiske og mentale rejse for mig. Det kostede mig blod, sved og tårer, det krævede også fokus, stædighed, vilje og atter vilje. Men jeg syntes, at det var det hele værd, og jeg fik meget med i rygsækken som  altid kan bruge i fremtiden.

Jeg har altid interesseret mig meget for kroppen også inden jeg stillede op i 2005 . Det gav mig lysten til at fordybe mig i anatomien og fysiologi og se hvordan det hele hænger sammen muskellært. Så jeg valgte at tage uddannelsen som lægeeksamineret massør i 2004. Det var virkelig spændende for mig. Da jeg havde været massør et par år syntes jeg, at der manglede noget… jeg ville gerne kunne udrette mere!! Jeg opdagede at Kranio Sakral terapien ville kunne bringe mig videre i min opdagelses rejse i hvordan kroppen fungerer, og derfor valgte jeg at begynde på uddannelsen i 2006.

Efter disse uddannelser og år som behandler – fik jeg tanken at nu var det tid til at leve min drøm ud!

Dét at kunne hjælpe andre menneske er noget som giver mening for mig. Jeg vil også gerne kunne støtte og hjælpe mennesker mentalt udover den fysiske behandling. Derfor valgte jeg at uddanne mig som coach, Clairvoyant Rådgiver, Reiki Healer og Følelsesforløsende Regression s Terapeut. Det har været en stor selvudvikling, dét at få renset op i sjælen, sindet og kroppen - har virkelig betydet meget for mig, da jeg havde en del trauma og gamle mønstre jeg skulle ha behandlet og helet. Det er/var en smuk - men også hård opdagelsesrejse i min egen indre verden. Uddannelserne har virkelig givet mig bonus og jeg ser frem til at bruge de værktøjer jeg har fået. Jeg er dog ikke helt færdig på det spirituelle plan, jeg er meget nysgerrig omkring det og vil dykke noget mere ned i det spirituelle.


Uddannelser

Kranio Sakral Terapi (KST)

Basis kursus KST + KST I

2007
2008

KST II + KST III + Rosenberg Teknik (Social engagement)

KST III + KST IV

2009
2010

KST V + KST VI

Nakke & Piskesmæld + Biomekanisk & Energetit Tensegrity

2012
2013

Børn 0-2 år

Sundheds og Livsstils Coach

2016
2017

Børn 3-14 år

Blid organ massage uddannelse

2017
2019/2020

Clairvoyant Rådgiver

Reiki Healing 1 & 2

2021/2022
2022/2023

Regressions Terapeut

Ydelser

Åbningstider

Mandag: 8.30 - 15.00
Tirsdag: 07.30 - 15.30
Onsdag: 11.00 - 16.00
Torsdag: 10.30 - 16.00
Fredag: 8.30 - 15.00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram