MariaMit navn er Maria Hansen, jeg er født i 1979. Jeg bor i Regstrup med min kæreste og 3 børn.

Efter Folkeskole og 2 år på Handelsskolen i Holbæk tog jeg chancen som 18 årig, og søgte ind i Flyvevåbnet i 1998. Her fik jeg min uddannelse som engros – og logistik assistent. Jeg har været ansat på Flyvestation Værløse, Flyvestation Skalstrup, Flådestation Korsør (Noret) og Frømandskorpset. Alle disse arbejdspladser har budt mig på nogle spændende år indenfor logistikken. Jeg fik også muligheden for at komme en tur til Afghanistan, hvor jeg var udsendt i 2002. Min sidste arbejdsplads indenfor forsvaret blev i Frømandskorpset, og det var spændende at være med på sidelinjen og følge de danske elitesoldater. Jeg har haft 18 år i det danske forsvar, og de år har givet mig en masse oplevelser for krop og sjæl. Jeg har fået lært om disciplin, kammeratskab, dét at holde sammen, troen på mig selv, fysisk – men også mentalt.

For helt ung fik jeg blod på tanden for træning. Én dag så jeg en udsendelse i fjernsynet om Miss Fitness, som jeg syntes kunne være sjovt og spændende selv at prøve, både de fysiske og ikke mindst de mentale udfordringer. Så jeg tog springet og stillede op til Miss Fitness 2005, 2006 og DM i Fitness 2008. Det var den vildeste fysiske og mentale rejse for mig. Det kostede mig blod, sved og tårer, det krævede også fokus, stædighed, vilje og atter vilje. Men jeg syntes, at det var det hele værd, og jeg fik meget med i rygsækken som  altid kan bruge i fremtiden.

Jeg har altid interesseret mig meget for kroppen også inden jeg stillede op i 2005 . Det gav mig lysten til at fordybe mig i anatomien og fysiologi og se hvordan det hele hænger sammen muskellært. Så jeg valgte at tage uddannelsen som lægeeksamineret massør i 2004. Det var virkelig spændende for mig. Da jeg havde været massør et par år syntes jeg, at der manglede noget… jeg ville gerne kunne udrette mere!! Jeg opdagede at Kranio Sakral terapien ville kunne bringe mig videre i min opdagelses rejse i hvordan kroppen fungerer, og derfor valgte jeg at begynde på uddannelsen i 2006.

Efter disse uddannelser og år som behandler – fik jeg tanken at nu var det tid til at leve min drøm ud!

Dét at kunne hjælpe andre menneske er noget som giver mening for mig. Jeg vil også gerne kunne støtte og hjælpe mennesker mentalt udover den fysiske behandling. Derfor valgte jeg at uddanne mig som coach og Clairvoyant Rådgiver. Det blev også en stor selv udvikling for mig selv, dét at få renset op i sjælen, for de bump der nu har været i mit liv. Det er/var en smuk opdagelsesrejse i min egen indre verden. Uddannelserne har virkelig givet mig bonus og jeg ser frem til at bruge de værktøjer jeg har fået. Jeg er dog ikke helt færdig på det spirituelle plan, jeg er meget nysgerrig omkring det og vil dykke noget mere ned i det spirituelle.

Kost har altid interesseret mig, og jeg har prøvet rigtig meget på egen krop. Jeg har udfordret min krop på forskellige vis for at se hvordan den reagere og det er virkeligt spændende. Jeg har mærket på min egen krop hvordan sund og nærende mad kan give energi og velvære i dagligdagen. Derfor valgte jeg også at tage Slanke konsulent uddannelsen, for at komme mere i dybden omkring kosten og få lov til at kigge bag facaden.

Uddannelser:

Kranio Sakral Terapi (KST)

2007 – Basis kursus KST + KST I

2008 – KST II + KST III + Rosenberg Teknik (Social engagement)

2009 – KST III + KST IV

2010 – KST V + KST VI

2012 – Nakke & Piskesmæld + Biomekanisk & Energetit Tensegrity

2013 – Børn 0-2 år 

2017 – Børn 3-14 år

2017 – Blid organ massage uddannelse

At Work Skolen

2016 – Kostvejleder

2016 – Livsstil & Sundhedscoach

Diverse

2019/20 – Clairvoyant Rådgiver

2009 – Les Mills Body Pump

2007 – Spin Instruktør

2004 – Lægeeksamineret Massør

2003 – Reiki Healing I

1999 – Aerobic Instruktør