MadKroppen har brug for energi hver dag for at kunne fungere. Man kan faktisk sammenligne kostens betydning for vores krop, som benzin for en bil, vores kroppe har også bruge for brændstof for at kunne fungere optimalt. Tilføres for store mængder energi kan det medføre overvægt. Tilføres der derimod for lidt energi, kan kroppen komme i underskud og underskud er ikke godt over længere tid, da kroppen skal have en tilstrækkelig mængde næringsstoffer for at fungere optimalt. Derfor spiller kosten en meget stor rolle for, at vi kan have en velfungerende hverdag, og det er heller ikke lige meget hvad vi vælger at indtage.

Kosten spiller således en stor rolle med hensyn til dit helbred! Har du nogle i familien med hjerte-kar sygdomme, diabetes, kræft eller forhøjet blodtryk/kolesterol? Så kan den rigtige kost hjælpe dig.

Men hvad er sund kost? Hvilke fødevarer skal man så spise for at forblive sund og rask- evt.. tabe sig – og have et overskud af energi hele dagen? Hvordan kan man få det hele til at hænge sammen med familien? Skæve arbejdstider osv.?

Det kan jeg som kostvejleder hjælpe dig med. Kostplanen bliver skræddersyet til dig personligt ud fra DIN hverdag – så lægger vi en plan sammen, som kan fungere for dig udefra dine ønsker. Jeg vil give dig en viden om hvordan du sammensætter din mad, så den kan passe ind i DIT liv. 

Hvis du gør det du altid har gjort med kosten, får du de resultater som du altid har fået… Man kan simpelthen ikke undslippe det faktum: Du er og bliver hvad du spiser!